Och storasyrran också
fredag 24 augusti 2012 @ 22:32 | Saga

Måste ju få skriva lite om vår stora tjej också som utvecklas enormt just nu. Framförallt i språket. Är himla roligt att konversera med henne eller bara få lyssna på det hon säger. Hon har börjat snappa upp saker vi säger. ‘Lyssna vad jag säger’ är en av hennes fraser. Det är några ord jag använder rätt ofta just nu för det är mycket trots på gång. Ibland tror man att ongen har knäck i öronen, eller rent utav inga öron alls. ;-) Och allra helst passar hon på att göra hyss medan jag ammar Tuva till exempel, för hon vet att jag sitter där jag sitter. Var faktiskt lite skönt att hon fick börja dagis igen häromveckan så hon hinner göra av med lite energi tillsammans med alla kompisarna. :-)

Vi har pottränat hela sommaren och Saga är numera blöjfri dagtid. Händer att vi stoppat på blöjan om vi varit iväg ner på stan och vetat att vi blir där en längre stund. Var lite osäker hur det skulle gå när dagis kickade igång med tanke på att det lätt hänt är att man glömmer att kissa mitt i leken. Men av 6 dagar hittills har det endast skett 1 olycka. Duktig tjej. :-)

En kommentar
  1. 2403
    Linnea | söndag 26 augusti 2012 @ 07:28

    Hade Saga problem att bajsa på pottan? Hur gjorde ni med det?


Skriv en kommentar