Tänder & mat
fredag 24 augusti 2012 @ 14:36 | Tuva

Vår fina 5 månaders tjej som numera väger 7205 gram och mäter 68 cm (längden lite osäkert då jag mätte ensam). Två små söta bissingar har hon även hunnit få under sommaren (4 månader gammal). Lite tidigare än Saga som fick sina två första tänder vid 6 månader. Och med tänderna kom även lite problem med såriga bröstvårtor för mamman, men nu börjar vi få bukt på det hela. Hon bits inte, men tänderna har däremot skavt lite grann.  Hon börjar även verka  intresserad av mat, så tanken är att börja med lite grötsmakisar till helgen.

En kommentar
  1. 2405
    Sandra | måndag 27 augusti 2012 @ 15:35

    Oj vad stor hon ser ut att vara, äldre än sina 5 månader. Men tiden går ju så galet fort med de små. Skönt att du ska vara ledig i höst :)


Skriv en kommentar