Vardagen tillbaka
torsdag 16 augusti 2012 @ 09:56 | Vardagligt

Då börjar vardagen sakta men säkerligen komma tillbaka. Saga började dagis i tisdags igen, och att komma åter efter 8 veckors sommarlov gick bättre än väntat. Även Nicklas är tillbaka på jobbet nu, och jag försöker så gott jag kan att ta mig tillbaka till pluggträsket. Har en tenta som jag inte skrev före sommaren som ska skrivas den 1 september innan jag tar helt skolledigt åtminstone året ut, sen får vi se.

Har lite bilder att dela med mig av, men dom får komma pö om pö när tiden finns och lusten faller på. :-)

En kommentar
  1. 2402
    Sandra | torsdag 16 augusti 2012 @ 22:53

    Jag saknar dina inlägg ska du veta! Kul att förskolestarten gick bra, Majken ska få en miniinskolning till veckan eftersom hon också varit borta så mycket.


Skriv en kommentar