Full rulle
måndag 18 juni 2012 @ 07:56 | Vardagligt

Det var ingen lugn söndag igår. Började städa och ägnade i princip hela dagen åt det. Samtidigt bakade jag lite biskvier inför dopet. Mitt i städandet hann vi även med ett besök hos mina gudbarn med familj. Och för att toppa dagen körde vi första hela dagen utan blöja på Saga. Det gick faktiskt bra, endast två olyckor på hela dagen. Fortsätter idag efter att nattblöjan ryker. :-)

Har planerrat vår färd uppåt landet nu också. Brummar iväg på torsdag och då blir vår första anhalt Nicklas stuga i Finland där vi firar midsommar med bland annat barnens kusiner Tove och Hugo, och deras faster. Var ett tag sen vi sågs så dom har inte hunnit träffa Tuva än. Blir skoj! Har nu då en hel del att göra och fixa inför avfärd så det blir nog inga problem att veta vad jag ska göra dessa tre dagar före. :-)

Nu dags att hoppa i duschen, ser ut som ett troll i håret! Sen ska vi nog vara ute idag. Blå himmel och sol. Enligt vädret ska det vara en riktigt varm dag idag, vi får väl se. :-)

Skriv en kommentar