Vågar du, vågar jag
tisdag 27 februari 2007 @ 17:58 | Skola/Jobb

Every step that you take
Could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that’s the risk that you take

Ingen pluggargnista infinner sig alls, och världens största kemiprov äger rum på fredag. Har inte läst en enda notering, inte räknat en enda uppgift och ångesten växer bara mer och mer. Det här provet är nog rätt avgörande för slutbetyget och jag känner att jag bara måste sätta det här nu. Bara orka komma igång, bara orka börja plugga. :-( Är ju som så mycket roligare att göra allt annat istället. Jag tippar nog rätt mycket på att jag än en gång ikväll kommer gömma undan kemiböckerna. Ska nog faktiskt istället våldgästa min goaste vän, låååter såå mycket mer lockande. Haha!

2 kommentarer
 1. 968
  Lisa | tisdag 27 februari 2007 @ 18:35

  Gött med framsteg! Jag önskar jag kunde med. Men jag har 1. svårt för att lita på folk och 2. brist på social förmåg, så jag kommer ingenstans liksom. Jag är blyg och tyst och tråkig. Heh. Stort steg för mig är att säga hej till klasskompisarna liksom. Men efter varje “konversation” känner jag mig jättetråkig igen :( Blä. Jag suger på sånt här!

  Att jag ringde? Hehe. Vem vet, när du minst anar det liksom ;P Jag har iof inte ditt nummer.. men ändå ;P


 2. 969
  Lisa | tisdag 27 februari 2007 @ 21:04

  Men jag är en asocial idiot! Haha. Det funkar inte så. Jag skrämmer iväg folk med min icke-existerande socialitet :(

  Hehe lite. Men vem vet ;P Haha


Skriv en kommentar