Virvelvindar under huden
söndag 25 februari 2007 @ 15:15 | Funderingar

I can see it in your eyes
I can see it in your face
I can feel it when we touch…

Tycker att det på den senaste tiden finns alldeles för mycket man vill låta rinna ur en, men ändå kommer inga ord. Så många tankar och funderingar. Det kryper i kroppen, och man har absolut ingen koll på vad det beror på. Jag njuter i alla fall, jag trivs. Jag känner mig allmänt glad, och jag är på topp just nu. I fredags var det utgång som gällde. For iväg till Susanna där vi inväntade teknikpojkarna. Lite smått uttråkade tog vi fram kareoken och började yla. Kan ju bara säga så här, vi och två mikrofoner bjuder nog på ett väldigt gott skratt. ;-) Efter våran femhundrade sång och när musiken tystnar så hör vi från hallen; ‘Hallå ?!’. Kunde inte annat än att garva för jag kan ju bara föreställa mig hur det låter när jag sjunger. Ingen musikkarriär för mig inte. :-D

Krogen var trevlig, sprang runt, dansade och träffade i princip allt och alla. Och det var precis som det ska vara. Man är alldeles lagomt full, det kryllar av välkända och trevliga ansikten, musiken är bra och humöret är på topp. Kan inte bli bättre. Och jag är nog bara så lycklig för att fredagskvällen blev så lyckad. Fler sådana här kvällar, tack. :-)

Nu ska jag iväg mot Susanna, dela med mig av lite virvelvindar kanske. And i know this week will be fun. Älskar att ha dig på hemmaplan, för jag tror det är mycket av min glädje just nu. :heart:

3 kommentarer
 1. 964
  susanna | söndag 25 februari 2007 @ 17:53

  snuttunge! du gör mig lycklig


 2. 965
  Lisa | söndag 25 februari 2007 @ 20:50

  Ah, det har nog med att den är private på youtube.. hms. Jag vill helst inte visa för hela världen. Men skaffa ett youtubekonto o bli vän med mig (pyttesyster) så ska det funka!


 3. 966
  Isabell | tisdag 27 februari 2007 @ 11:19

  Tack :) Jag trivs jättebra!
  Kram


Skriv en kommentar