Växer som ogräs
torsdag 19 april 2012 @ 22:38 | Shopping, Tuva

Tråkigt nog är det bara att acceptera att lilltjoppan växer ur plagg efter plagg i storlek 56. Det är främst kläder från Lindex som har börjat flytta ut ur byrålådan. Både deras omlottbodies och pyjamaser är korta i ärmar på lillasyster. Pyjamaserna är även korta i benen. Efter att ha plockat bort alla Lindex-pyjamaser så är inte pyjamasgarderoben så stor, och jag tror nog vi ska ta och bege oss ut på pyjamasjakt imorgon. Har spanat på en söt smultronpyjamas på H&M, jag hoppas den sista 62:an finns kvar åt oss. :-)

En kommentar
  1. 2382
    Sandra | fredag 20 april 2012 @ 09:09

    Att shoppa till dem små är nog den roligaste shoppingen tror jag. :) Jag skulle behövt köpa en hel del kläder till Isabelle också.


Skriv en kommentar