Dansa i neon
lördag 17 februari 2007 @ 18:33 | Party

Gårdagen bjöd först på en tur till IKEA där jag passade på att införskaffa ett nytt påslakansset, för har man inte en egen lya så får man renovera sin säng istället. ;-) Sedan tog vi oss en kort tur på stan innan vi sedan vid sextiden mötte upp tjejerna på mongoliska restaurangen där vi högg in på en god buffé. Proppmätta och någon hundralapp fattigare begav vi oss senare till Fridhemsplans vandrarhem och tjejernas tillfälliga bostad. Där fascinerades jag av deras grymma tv och låg och zappade mellan kanalerna ett tag. :-)

Idag har vi sprungit på stan lite mer, och jag har faktiskt blivit ungefär tusen kronor fattigare. Dock är jag numera ett par skor, ett par jeans, en tröja, en t-shirt, underkläder, ett halsband och en tunika rikare. ;-) Och ikväll, ja ikväll så ska vi iväg till Mathildas vän för lite festande. Ska bli något spännande och roligt. Wooho. :-)

2 kommentarer
 1. 943
  Mamsi | lördag 17 februari 2007 @ 20:29

  Brukar du festa???!!!!


 2. 945
  Trollis | söndag 18 februari 2007 @ 11:34

  Hoppas du hade trevligt i går.

  Jag funderar på att investera i nya sängkläder till bebis. Så sugen på Laban set…

  Får se vad det blir…

  *kram*


Skriv en kommentar