Några timmar bort
torsdag 15 februari 2007 @ 01:01 | Allmänt

Jag var nog alldeles för dum för att tro att allting var på väg mot något bättre, i alla fall på den fronten. Men samma saker utspelar sig igen. Dock har jag byggt upp en ny mur, och den skyddar mig. Och turligt nog så är jag fortfarande lycklig på alla andra fronter som starkt väger mycket mer än den sämre fronten.

Imorgon bär det av mot Stockholm, och det ska bli alldeles underbart! Nya gator att springa på, ny luft att andas, nya tankar att ta itu med och så en underbar vän att umgås med. :-) Ska riktigt njuta av den här helgen, så jag hoppas den seglar sakta förbi. Och sedan ska jag komma hem, ny på alla sätt och vis. Och jag har en hel del planer faktiskt… Iiiiih ;-)

En kommentar
  1. 941
    Isabell | torsdag 15 februari 2007 @ 21:09

    Åh, vad roligt att komma iväg lite :) Det skulle jag också vilja!


Skriv en kommentar