Välbehövliga helg
lördag 17 december 2011 @ 10:18 | Vardagligt

Ännu en helg här…det går verkligen i rasande fart. Jag vet jag sagt det förr men måste bara påpeka det igen. :-) Vi har haft lite skön sovmorgon här hemma idag. Saga kom in till vårt sovrum just före 7, sen låg vi i sängen fram till 9. Kanske sov 1-1,5 timme till, resten bara mys. Det är förövrigt andra natten i rad som Saga sovit hela natten i eget rum, känns positivt. :-) Är ju så himla mysigt när hon på morgonen sen kan kliva upp själv och när man hör hon tassa in till oss. Och varje gång har hon noga stått och valt ut vad hon ska ha med sig. Idag kom hon med nallen och speldosegiraffen. Ibland kommer hon bärande på sin kudde eller alla sina 3 tuttar som finns tillgängliga vid sängen under natten.

Näe, nu ska vi duka undan fruksotbordet och tvätta oss och få på oss kläder. :-)

En kommentar
  1. 2358
    Ponyo | lördag 17 december 2011 @ 22:19

    Så skönt att hon sover hela natten i sin säng nu! :) Och himla gulligt att hon står och väljer saker att ta med sig in till er sedan.
    Hoppas ni haft en härlig lördag! :)


Skriv en kommentar