Namnförslag?
måndag 12 december 2011 @ 23:54 | Vardagligt

Önskar lite namnförslag på kommande bebis. Vi har smått börjat diskutera lite förslag. Alla mina förslag ratades ganska stort av Nicklas…för konstiga tyckte han. Får försöka bearbeta han lite kanske?! ;-)

Men förslag tack, överrös mig med förslag. Vi kan börja med flicknamn för att göra det enkelt eftersom vi bara hunnit diskutera flicknamn sinsemellan också. Pojknamnen kanske är lite lättare, vem vet. :-)

2 kommentarer
 1. 2355
  Linnea | tisdag 13 december 2011 @ 13:36

  Isobel
  Elina
  Elin
  Moa
  Millicent

  :)


 2. 2356
  Sandra | tisdag 13 december 2011 @ 21:43

  Men är det inte ofta så att männen inte gillar de gamla, eller lite annorlunda namnen? Min sambo var jättetråkig när vi pratade namn till Majken och ville helst ha ett typiskt 80- eller 70-talsnamn. Alltså samma som alla i vår egen ålder heter – aldrig i livet! Jag vill inte ha ett barn som heter som mina gamla klasskompisar. Tråkigt.

  Trodde aldrig han skulle gilla ett namn som Majken, men det var till och med hans förslag!

  Inför ett ev. andra barn har jag flera namn på lut, men inget han gillar. Bla. några danska namn som är så himla fina, men “danskt går ju inte” är lite hans tänk. Så dumt! Fint namn som fint namn.

  Nä nu spårar jag ur. Majkens jämnårige kusin heter Vide, väldigt fint tycker jag. Hedvig, Hedda, Sigrid, Signe, Astrid, Greta? Är det din/er stil? Astrid och Greta heter två andra av Majkens kusiner, två namn jag lätt kunnat välja annars (även om Majken heter Greta i mellannamn ;) )


Skriv en kommentar