Dagen före duggan
måndag 12 december 2011 @ 15:09 | Skola/Jobb

Lämnade Saga på dagis 8.30 idag och gick hem med 7 timmar framförmig till bara plugg. Kom hem, försökte koncentrera mig i en timme, men var så himla trött och varm så jag var tvungen lägga mig i säng. Tvingade mig upp igen kring 11.15, lite piggare i alla fall. Fick i mig lunch och har sedan dess kört på med pluggandet. Gått igenom 4 gamla tentor. Har 2 gamla tentor kvar men tänkte spara dom tills ikväll. Känns ändå helt okej, lite småsaker man känner man behöver titta lite extra på. Allra helst dessa muskler.

Har i alla fall ändrat min inställning inför morgondagen. Går det inte, så går det inte. Men vore ju himla skönt att klara duggan (=mindre till tentan att göra). Men om inte annat så har man nog lärt sig det mesta nu och det är ju som sagt inte riktiga tentan imorgon så man kan ju inte “misslyckas”. :-)

En kommentar
  1. 2354
    Mamma Evelina | måndag 12 december 2011 @ 20:46

    Tack :)

    Jag kan rekomendera att gå ner en storlek i Reimas vinterluva. Jag tog 48 åt henne så att den sitter åt runt ansiktet och inte släpper in kyla vilket de gör när den är för stor. Trodde först på en 50 men den satt inte åt ordentligt. Men i andra mössor har hon 50 :) Hoppas du hittar rätt!


Skriv en kommentar