Måndag hela dagen
måndag 28 november 2011 @ 20:35 | Saga, Skola/Jobb, Vardagligt

Jag önskar jag var lite roligare med lite fler bilder. Får försöka skärpa mig. :-)

Har jag berättat att vi börjat med att få Saga att somna i sitt eget rum igen? I sin nya växasäng? Inte? Näe, men det har vi i alla fall. Går väl lite sisådär. Några toppendagar och några lite mindre bra. Hittills har hon sovit en hel natt i sitt rum, av sex nätter. Ändå helt okej. Igår vägrade hon somna överhuvudtaget. Jag försökte envist i 3,5 timme (!) innan hon somnade i sin spjälsäng som står jämte vår, så okej för att vara petig så har det blivit fem nätter i sitt eget rum. Men ikväll gick det bättre, tog nog bara en halvtimme sen sov hon. :-) Återstår att se om hon hamnar i vårt rum innan morgonen är här eller om det blir en lyckad natt.

Började idag den nya kursen, ganska intressant ändå med människokroppen. Mindre intressant att de flesta föreläsningarna vi ska få som utgår från kurslitteraturen ges på engelska. Som om det inte vore svårt nog… Beställde även kursboken idag, 800 spänn bara sådär. Men får se, ännu inte riktigt säker om jag behöver den, då är det bara att returnera den.

En kommentar
 1. 2343
  Sandra | måndag 28 november 2011 @ 23:16

  Oj vad jag känner mig bortskämd med Majken som sovit i eget rum sedan i jan/feb(?).

  Min anatomibok gick på 1200! Men så beställde jag sent så jag var tvungen att köpa den inbundna, alla andra var snabba och fick tag på den med mjuka pärmar för halva priset… 900 saftiga sidor på engelska, men det går bra.
  Vi kör också på för fullt med anatomi, endokrina, nervsystemet, reproduktonsorganen och cellen avklarade!
  Funkar det bra att plugga tycker du? Mycket tid i skolan?


Skriv en kommentar