Mera plugg
torsdag 3 november 2011 @ 13:09 | Skola/Jobb, Tvåan, Vikt/Träning

Imorgon är det dags för det första opponentskapet så jag sitter just på skolan i väntan på att A ska dyka upp. Vi opponerar på vårt gemensamma fördjupningsarbete kring VFU:n. Känns lite nervöst, jag hoppas vi uppfattat uppgiften rätt och får godkänt!

Har redan suttit här på skolan i 3 timmar, läst och pluggat inför måndagens tenta. Känns ganska segt att läsa långa tråkiga kapitel i kurslitteraturen, en andra gång, men vad gör man inte för att försöka få med så mycket som möjligt? Vill absolut inte åka på omtenta!

Näe, bäst att slå av bloggandet lite för A borde komma närsomhelst. Vi ska köra på så gott vi kan fram till klockan 2, sen får jag åka hem till mina älsklingar. Tror det måste bli en promenad ute idag. Har efter morgonens vägning fått massa ångest (såklart!!) och beslutat att jag måste ut och promenera varje dag. Står på 10 kg plus nu i vecka 21, ganska precis samma som vid graviditeten med Saga. Det bådar inte gott känns det som och jag tänker vägra en slutökning på 35 kg som sist.

En kommentar
  1. 2331
    Malin | söndag 6 november 2011 @ 14:20

    Ja H&M brukar ju kunna ha en hel del bra, har för mig att jag sett randiga omlottbodys där också till en bra peng. Jag tänkte ta en tur till Strömpilen när familjen vaknat från lunchtuppluren =)


Skriv en kommentar