Loppan & tjoppan
måndag 31 oktober 2011 @ 16:20 | Tvåan

Tack för alla grattis kring det lilla livet i magen. Så det är så att vår lilla loppa ska bli storasyster. Bebisen är beräknad till 21 mars så det blir nästan 2 år emellan. Alldeles perfekt och precis enligt vår planering. :-)

Denna graviditet har varit mångt och mycket likt förra med illamående mellan vecka 5 och 12-13. Kände dock av lite svag foglossning där i början vilket jag inte känt av förr så jag la av med min springning ganska direkt. Nu känner jag dock inte av en enda krämpa så var kanske bara något tillfälligt. Tiden rusar då förbi, är lite annat nu än då eftersom man redan har fullt upp. :-) Denna gång har jag moderkakan i bakvägg och har känt av rörelser mycket tidigare och tydligare än jag gjorde med Saga (då låg moderkakan i framvägg). Så varje dag njuter jag av ‘kontakt’ med den lilla i magen.

På onsdag har vi gått exakt halva tiden, och jag gissar andra halvan kommer springa iväg. Spännande att få fundera och klura på vem som bor där i, en liten syster eller bror. :-)

3 kommentarer
 1. 2326
  Emma | tisdag 1 november 2011 @ 22:57

  Tack för komentaren :) jo man är väl så själv också att man gärna skriver när allt känns som bäst och man tycker sig varit duktig :) ja det är ju jul snart så han får nog så han klarar sig då! Sen har vi isf bestämt att ordna hans rum nästa helg så han lättare kan leka med det han redan har :)

  Och Grattis igen till pyret i magen :) vad roligt! Längtar tills jag är där själv :)


 2. 2328
  Emma | fredag 4 november 2011 @ 22:15

  Ja herregud..snart är det ju dags :) Jag får lite pojk vibbar när jag tittar på ul bilden.


 3. 2333
  mammadagar | måndag 7 november 2011 @ 21:42

  Nä men åh vad mysigt! Grattis!!


Skriv en kommentar