24 oktober 2011
måndag 24 oktober 2011 @ 19:11 | Skola/Jobb

Var ändå ganska trevligt att komma tillbaka till skolan idag. Träffa lite klasskompisar. Jag och A var dessutom duktiga och påbörjade vårt fördjupningsarbete kring VFU:n så det går nog bättre att sätta igång imorgon. Har även hunnit skriva lite själv här hemma efter middagen, och läst ett kapitel ur boken. Fast känner mig ganska trött så mer än så blir det inte idag. Är inte lönt att läsa mer om det slutar gå in i huvudet. :-)

Imorgon är det löning & CSN utbetalning så då vankas det storhandling. Jag har faktiskt blivit så duktig så jag knåpar ihop matlistor månadsvis och handlar därefter. Så lättsamt när man kommer hem sent vissa dagar. :-) Billigare blir det också, fast måste erkänna att vi ändå är ganska duktiga på att småhandla, främst gottesaker.

Ni får gärna komma med tips på maträtter förresten. Man kör fast i gamla hjulspår och så blir det oftast samma mat i 4 veckors perioder.

Skriv en kommentar