Lilldruttaren
lördag 22 oktober 2011 @ 09:08 | Saga

Saga älskar att vara i soffan, hoppa, klättra på ryggstödet. Och oavsett hur många gånger man säger åt henne och plockar bort henne är hon där igen. Var ju ganska väntat att hon skulle ramla och slå sig någon gång. Denna gång blev igår kväll. Hon druttade ner, en lätt liten drutt, men lyckades såklart slå i munnen just i bordskanten. Så vi hade ett litet blodbad här hemma, men det gick över ganska snabbt. Ett jack på insidan av överläppen och lite blod bakom ena framtanden. Saga var dock inte så berörd när hon väl lugnat sig. Själv var jag darrig som jag vet inte vad. Hemskt när ens lillhjärta ramlar och innan man fått en uppfattning om vad som blöder. Förhoppningsvis ingen fara men ska för säkerhets skull ringa tandläkaren på måndag så får vi se. Bäst att få det dokumenterat för försäkringens skull om hon nu skulle få några problem med dom permanenta tänderna i framtiden.

Skriv en kommentar