Mitt uppe i praktiken
måndag 10 oktober 2011 @ 14:17 | Vardagligt

Börjar min andra vecka på praktiken idag. Är riktigt trevligt och givande. Hamnade på ett handikappboende, vilket känns mycket mer intressantare än demensboende som de allra flesta annars hamnat på. Jag kommer vara där även denna vecka och min sista tredje vecka ska jag få gå med sjuksköterskan. Har jag uppfattat det rätt blir det då att åka runt mellan olika boenden. Spännande. :-)

Har nyss varit och lämnat lillan på dagis. Känns lite knasigt att gå dit först klockan 2 men eftersom jag börjar 3 idag och Nicklas kommer hem 4 fick det bli så. Hon får ju leka av sig en liten stund i alla fall. Går bara bra att lämna henne sen några veckor tillbaka. Inga protester när jag ska gå och hon går själv in till barnen. Känns bra i mammahjärtat. :-)

Näe, nu ska jag packa ihop mina grejer och cykla iväg så jag hinner förbi Ica och plocka ihop en sallad som dagens middag, sen iväg mot praktiken.

Skriv en kommentar