Flitiga söndagsförmiddag
söndag 2 oktober 2011 @ 11:40 | Vardagligt

Snabbt var helgen över och inte har det blivit gjort något märkvärdigt här hemma. Igår hade jag stora planer på att påbörja ommålningen av mamma/mormors gamla dockvagga. Tyvärr så tog det lite längre tid att söva Saga på kvällen så jag hann själv slumra och sen var det kört. Får se om det blir något av det idag istället… Har i alla fall varit en duktig bagare nu under morgonkvisten och slängt ihop tekakor. Har två plåtar kvar att grädda. Sen på en 20 minuter är det dags för lite tvättstuga. Hurra, eller inte. :-)

3 kommentarer
 1. 2312
  Ewa - Noels mamma & ett ny liten i magen. | söndag 2 oktober 2011 @ 21:40

  Men åååh vad fin! Gud så duktig du är. Men ja tror du är rättså händig, jag kan fan inte sticka. Glömt bort hur man gör och sen när jag gör det måste jag be syslöjdläraren (då ja gick i skola) om hjälp heeeela tiden .

  Men jag skulle vilja göra det endå, fy så stolt jag skulle va :)
  Du ska inte sälja den där antar jag ;) haha.


 2. 2313
  Ewa - Noels mamma & ett ny liten i magen. | måndag 3 oktober 2011 @ 12:39

  Men åh, Grattis :D vad roligt!!Jobbar din sambo i kiruna längre förresten?


 3. 2314
  Ewa - Noels mamma & ett ny liten i magen. | måndag 3 oktober 2011 @ 20:40

  De lät ju härligt :D
  Önskade att Markus också kunde jobba hemma, men samtidigt när jag har körkort tror jag att veckorna kommer gå snabbare då han är borta, då kan jag ranta o ranta :D


Skriv en kommentar