Thank God It’s Friday
fredag 30 september 2011 @ 12:23 | Vardagligt

Ledig fredag, lååång helg. Bra att få ladda krafterna inför den stundande praktiken. Börjar på måndag och blir ute i 3 veckor. Spännande! Hamnade på ett handikappboende så det kan faktiskt bli ganska intressant. :-)

Har nu under morgonkvisten gjort bort halva tvättkorgen. Guuuud så det samlar tvätt. Tycker vi har lite sämre tvätttider här i nya lägenheten, och dessutom är alltid kvällarna bokade. Den enda tiden man har möjlighet att utnyttja när man går skola eller jobbar.

Har även hunnit dona lite med det eviga fotogörat medan Saga vilat lunch (eller ja hon vilar faktiskt ännu). Tömt kameran, fört över bilder till externa hårddisken, bränt ut skivor. Har även hunnit gå igenom alla kort jag framkallat sen förra hösten och sorterat dom i rätt tidsordning. Så nu behöver jag bara köpa fler album och in med alla bilder. Sen är det dags att framkalla lite mer från maj och framåt. :-)

En kommentar
  1. 2311
    Mamma | lördag 1 oktober 2011 @ 15:58

    Ja, det är bra om man hinner och kan sätta in fotona allt eftersom man framkallar……gör inte som jag, samlar dem på hög i flera år och då ids jag inte sätta in dem till slut….. :|


Skriv en kommentar