Underbara lediga tisdag
tisdag 27 september 2011 @ 09:56 | Vardagligt

Ute skiner solen, och löven faller ner från träden. Är en alldeles perfekt höstdag idag! Jag och Saga ska ta oss ut och leka lite innan det är dags för en vila i vagnen. Är ledig idag, eller ja snarare självplugg hemifrån. Får se om jag hinner se en eller två föreläsningar mellan lillan sover. :-) Har myst i soffan mest hela morgonen och just röjt utan bombnedslaget i köket. Saga sitter och äter satsumas. Eller hon snarare tömmer dom och lämnar skinnet kvar på bordet.

Idag på schemat står ett inskolningssamtal på dagis halv 2. Sen ikväll är det föräldramöte.

En kommentar
  1. 2310
    Nadia | tisdag 27 september 2011 @ 15:21

    Du är med sedan tidigare på listan :D Men tack iaf!
    Och kul att du hittat tillbaka. :D

    Kram!


Skriv en kommentar