Det är mycket med skolan
onsdag 14 september 2011 @ 10:56 | Vardagligt

Vilken omställning det är att gå från att vara föräldraledig till att plugga på heltid! Första veckan hade jag huvudvärk måndag till fredag. Var riktigt skönt med helg då. Denna vecka känns lite bättre, har kommit in lite mer i skolrutinerna men långt ifrån riktigt inne i dom. Blir många långa dagar. Lämnar Saga kvart i 8 dom flesta dagar, och vissa dagar hämtar Nicklas henne när han slutar 16. Då kommer jag oftast hem först 17.

Idag är jag i alla fall ledig, och lillan är hemma från dagis med mig. Vi har haft en lugn morgon och snart nalkas det lunch. Behöver ner på stan också, har ett par ärenden att göra men vet inte om jag ska ta det då hon vilar i vagnen eller om jag skulle passa på att kolla en eller två föreläsningar här hemma medan hon vilar ute på balkongen. Återstår att se!

Skriv en kommentar