De sista julaftonsminutrarna
söndag 24 december 2006 @ 23:52 | Allmänt

En helt underbar julafton tillsammans med mormor, moster, morbror & kusiner. Det har ätits mat så man nästan spruckits, öppnat julklappar så vi nästan drunknat i omslagspapper och sjungit Therese idolspel så glasrutorna nästan gått sönder. Har varit liv och rörelse här ända från 15-tiden, och nu är det lugnt och skönt igen. Jag är något trött och tänker faktiskt hoppa i säng strax för att samla krafter inför morgondagens partydag! :-D Ska till och med hinna hem till pappa, äta julmat än en gång och öppna mer klappar innan festen kan börja. Blev förresten jättenöjd med alla klappar i år, ja de hittills iaf. ;-) Blev underkläder, en hel del smink, träningskort och annat småkrams. Tack så mycket för allt! :-)

En kommentar
  1. 771
    Trollis | måndag 25 december 2006 @ 18:42

    God fortsättning *kram*


Skriv en kommentar