Välkommen jul!
fredag 22 december 2006 @ 11:04 | Allmänt

Två dagar återstår till julafton, och nu är det dags att välkomna julen på riktigt. Jullovet har börjat på riktigt, och esteterna hade som vanligt stoppat ihop ett roligt och bra julnummer som julavslut på året. Det märktes verkligen att Sofie saknades där på scenen, och det kom en liten tår när en av tvåorna presenterade en låt som Sofie egentligen skulle ha sjungit och som hon själv hade ändrat lite i texten. Det var Peter Jöbacks ‘Jag kommer hem igen till jul’ som hon ändrat lite i, men refrängen var väl ungefär den samma som orginalet. Så när man lyssnade och tänkte att ‘nej, sofie kommer inte hem till jul’ så blev det lite tråkigt. Men huvudsaken är ju i alla fall att hon klarade sig.

Löningsdag idag, och det är dags att skynda iväg för att hitta de sista julklapparna. För en gångs skull har jag fått med mig lillebror, så vi ska hitta några klappar åt farmor och pappa bland annat. Ska bli mys. Lär bara vara en hel del folk på stan kan jag ju gissa. Tur är väl ändå att man inte bor i storstad i alla fall. ;-)

Jag vill önska er alla en riktigt god jul, antar att vissa redan åker iväg ikväll. Så ha nu en mysig och fin jul med nära och kära, och ja givetvis med massor av julklappar också :-D

3 kommentarer
 1. 766
  mathilda | fredag 22 december 2006 @ 13:32

  Goood Luuul till dig med! :) Men vi lär ju höras innan julafton iaf.


 2. 768
  Sara | fredag 22 december 2006 @ 21:58

  Detsamma till dig! Hoppas du får ett riktigt skönt jullov nu också! Kram


 3. 770
  Milo | söndag 24 december 2006 @ 02:54

  GOD JUL
  kramar// Milo


Skriv en kommentar