Almost christmas
onsdag 20 december 2006 @ 12:43 | Allmänt

Sådärja, då var det där långa, hemska nationella provet i matten över. Och faktiskt så är hela kursen också slut. No more matte för mej! :-) Ska bara försöka hinna göra klart min samhällsrapport innan denna dag är slut, sen är det i princip jullov. Så härligt alltså! :-D

Är så trött, förstår inte. Verkligen i behov av jullov nu. Igår sov jag nästan hela dagen. Började med en 4 timmars tupplur efter skolan. Sen så lyckades jag ju somna med Tindra också när jag var barnvakt, och det var sagotajm. Och ändå somnade jag vid 12 på kvällen igen, helt utan problem. Helt sjukt trött! Synd jag jobbar idag, annars hade jag nog tagit lite mer tupplurar. ;-)

Nu två dagar efter olyckan så verkar det vara bättre med Sofie. Hon opererades igår, så nu är det bara vila som gäller gissar jag. Tack och lov att det slutade så bra trots allt!

3 kommentarer
 1. 759
  Sara | onsdag 20 december 2006 @ 18:44

  Hoppas du får ett jätte bra jullov!

  Skönt att det verkar vara bra med Sofie.

  KRAM & god jul!


 2. 760
  Simon | onsdag 20 december 2006 @ 23:19

  Oo, läskigt vad är det för mattekurs?


 3. 763
  Simon | torsdag 21 december 2006 @ 18:13

  Ah, matte D, du ska inte klaga. Själv har man ju Matte E och Matte Diskret kvar till vårterminen ;)


Skriv en kommentar