Orättvis jul
tisdag 19 december 2006 @ 00:23 | Allmänt

Idag jobbade jag, Sofie likaså. Sedan skiljdes vi åt efter jobbet, och jag svängde upp mot Malmberget. Bara några hundra meter bakom mig någonstans kommer Sofie och ska köra mot Gällivare. Något händer. Pang, poff – en bilolycka med tre inblandade bilar. Jag vet fortfarande ingenting förrän jag anländer hem på gården hos pappa. Då ringde mamma panikslagen och pustar ut då hon inser att jag är hemma och oskadd. Tre bilar har kolliderat berättar hon, och en bil var fastklämd. Just i korsningen vid jobbet. Det var som att nåt sa mig att det var någon man kände. Mamma ringer igen. Det var visst en liten Opel med en tjej inuti. Åh nej, Sofie! Inget svar på hennes mobil när jag försöker nå henne. Allt säger ju sig själv… Bara hoppa i bilen och köra förbi olycksplatsen. Det kändes så hemskt att möta blåljusen, jag visste ju redan att det var Sofie. Helt nervös och chockad blev man. Varför hon, varför då, varför, varför? Det är ju orättvist.

Nu efter att ha pratat med Johanna någon timme efter olyckan så vet vi att Sofie är ganska så skadad. Hon kommer få tillbringa julen på sjukhuset, och ska tydligen opereras så snart som möjligt. Hon lär behöva en massa tid till att läka och återhämta sig, och jag tycker så synd om henne och familjen. Hoppas allt går vägen, att hon återhämtar sig snabbt och att hon inte kommer få några problem som följer med i livet. Skickar alla mina tankar till Sofie, det skulle ju inte bli så här…

6 kommentarer
 1. 751
  Jessica | tisdag 19 december 2006 @ 07:56

  Det är sådant som händer i ens värsta mardröm men absolut inte i verkligheten. Jag hoppas verkligen att hon kommer ur det här helt frisk. Usch vad hemskt.


 2. 752
  Anna-Maria | tisdag 19 december 2006 @ 12:58

  Usch och fy så hemskt!! Hon blev ganska allvarligt skadad då? Igår sa du att du inte visste.. Så tragiskt! :( Hoppas verkligen att hon klarar sig bra ur detta!
  Och skönt ändå att du klarade dig undan olyckan!
  Kramar!!!


 3. 753
  mathilda | tisdag 19 december 2006 @ 13:46

  Nämen usch. Så hon var alltså allvarligt skadad. Fy vad hemskt. Livet kan förändras så snabbt. Jag är fortfarande skakis efter att ha pratat med dig igår – vad ska du inte vara då. Puss & Kram!


 4. 754
  Isabell | tisdag 19 december 2006 @ 15:15

  Nej, men fy vad otäckt! Hoppas att Sofie kommer krya på sig ganska så snart i alla fall..
  kramar


 5. 755
  Ellen | tisdag 19 december 2006 @ 15:53

  Uschiamej. Så fort livet kan förändras.
  Skickar massor av Krya mig sig-kramar till Sofie genom cyberspace. Hoppas hon blir helt återställd, så snart som möjligt.
  KRAM!


 6. 756
  Sara | tisdag 19 december 2006 @ 19:26

  Det är otäckt när det är så nära inpå. Hoppas verkligen allt går bra och att hon blir helt återställd. Även om det är så typiskt att sånt ska hända precis vid jul. Kram


Skriv en kommentar