Lång helg
söndag 17 december 2006 @ 14:23 | Party, Skola/Jobb

Fredagen var så trevlig så, och mycket rolig. :-) Vi började förfesten hos Lina och Sofie med lite spel. Massor av skratt och skoj. Sen bar det av mot Gällivare och krogen, och självaste studentfesten. Timmarna rusade jättesnabbt iväg, och jag hann med massor under den tiden. Dans mest hela tiden men även mycket springerier runt omkring, pratat med folk, varit ute osv. När krogen stängde blev det en tur till Tre kronor, och som alltid annars på nätterna var pizzan det godaste jag någonsin ätit! Varför är det alltid så egentligen !? ;-) Kom hem strax efter tre, och hoppade i säng. Mådde bättre än jag hade förväntat igår, men kände mig som vanligt rätt seg. Blev några rundor på raggen med Sofie och Lina på kvällen, sen stupade jag nästan i säng. Blev en längre sovmorgon idag, ja bortsett från min halvtimme uppe vid 8-tiden imorse då det var valpmatning och utsläpp av hundar. Sedan har jag bara duschat och suttit och skrivit på ett tråkigt samhällsarbete. Gav just upp, så nu ska jag platta hår och sminka mig så man kanske kan fara ut en sväng sedan. Känns otroligt skönt att jag är ledig imorgon, blev som en extra lång helg. :-D

Skriv en kommentar