Umeå i mitt hjärta
torsdag 31 mars 2011 @ 10:02 | Vardagligt

I eftermiddag bär det av hemåt, härligt! Jag och Saga kom just ‘hem’ efter att tagit långpromenaden ut till LKAB för att hämta bilen. På så vis kan vi packa färdigt den och stå redo när Nicklas slutar jobbet vid halv 5-5, och då är det bara att brassa iväg. Tar ju ändå cirkus 7 timmar att köra mellan Kiruna och Umeå så vi är hemma först efter 12. Är dock härligt att det är ljust ute så pass länge nu, vi klarar nog den ‘värsta’ biten innan mörkret faller. :-)

2 kommentarer
 1. 2181
  Zandra | torsdag 31 mars 2011 @ 16:36

  Jag ger henne inte bara burkmat. Hon får även hemlagat och gröt. Så jag är inte så orolig att hon inte får i sig det hon behöver.


 2. 2182
  Zandra | fredag 1 april 2011 @ 05:55

  sv: jag kan tänka mig att burkmaten är ganska bristande men det är nog hemlagad mat också.
  burk-mat känns så enkelt på något sätt. behöver som aldrig fundera vad, hur och när man ska laga hennes mat.


Skriv en kommentar