Nu vill jag sy!
söndag 27 mars 2011 @ 14:26 | Sy/Sytt

Till veckan blir det nog att beställa symaskin. Lutar mot en Husqkvarna. Är ju som sagt nybörjare, men vill ändå ha en maskin som duger ett tag, så känns som ett svårt val när det gäller maskin. Hade tänkt börja sy lite barnkläder, något jag funderat på ett bra tag. Känns kul att jag äntligen tänker göra slag i saken. :-) Har suttit och ritat lite mönster under helgen, och tittat ut massa fina tyger som jag ska klicka hem till veckan. SKOJ! :-)

Är redan lite sugen på en overlock, blir ju så fina sömmar, men man kan väl inte få allt på en gång. Är väl en bra början att börja öva och sy på en vanlig maskin ett tag innan det blir något annat.

En kommentar
  1. 2175
    Mamma | söndag 27 mars 2011 @ 17:55

    Satsa på en overlock på en gång om du ska sy kläder, det blir fina sömmar…..


Skriv en kommentar