Lugnt i vardagen igen
tisdag 21 november 2006 @ 23:47 | Allmänt

Känns oerhört lättad över att vi endast har ett prov framför oss, i alla fall så som det ser ut just nu. Det handlar om ett biologiprov på fredag och jag har faktiskt idag pluggat lite på det. Helt nöjd. :-) För första gången på länge har jag varit rastlös. Fast det varade i någon minut innan jag var tvungen att ha något att göra, så det blev ett besök hos Lina & Sofie. Kanske är för man hela tiden har saker för sig som man känner att det måste fortsätta i samma stil. Passade även på att hämta hem mina kakor som vi ska sälja för att få in lite pengar till vårat projektarbete. För min & Sofies del blir det en resa till Stockholm för besök på Skansen, och för de andra två, dvs Lina & Elli blir det intervjuer med Stockholmare om fördomar mot norrlänningar. Ser verkligen fram emot vår resa i februari. :-D Dock har vi en hel del kvar att samla in för att det ska täcka alla kostnader…

Våra diskussioner om en bilfärd ner till Haparanda/Tornio för ett besök på bland annat Ikea, Skopunkten och Alko har nu blivit till ett bestämt datum. Måndag den 4:e beger vi oss iväg på lite roadtrip. :-) Något spännande att räkna ner till, kan behövas faktiskt.

2 kommentarer
 1. 667
  Anna | onsdag 22 november 2006 @ 20:30

  Hahahaha! Är det roliga att räkna ner att stå
  i kön för att komma in i butiken *fniss* Jag å
  Frelle hade tänkt åka den 2:a, men vi har ändrat
  oss och ska ist åka när jag har fått i ordning på
  lönerna. Kanske tar ett tag innan ruliansen hinner
  komma i kapp.

  /Kram


 2. 669
  mathilda | torsdag 23 november 2006 @ 20:38

  Yeah! Jag vill också till IKEA. Det är hemskt att inte ha något i närheten. Tidigare fanns det ju två inom 40 min resväg med kollektivtrafiken liksom. Bortskämd är vad man är ;)


Skriv en kommentar