Tomtehelg
söndag 19 november 2006 @ 15:26 | Allmänt

Har varit en riktig tomtehelg här i Gällivare, så man har verkligen fått försmak på julen. Tomtetävlingarna pågår nog ännu nere på stan, men jag blev lite frusen så vi åkte hem till värmen. Är även skyltsöndag här i stan idag, fast det blev inte några turer in i affärerna dock. Åh, nu väntar jag bara på att alla fönster i stan ska prydas av mysiga adventsstjärnor. :-)

Kommer lite bilder senare som jag tog på hembygsområdet igår när det var julmarknad. Tror jag fick till en jättefin bild på Tindra vid älven. Hade även tomtestudio här hemma med Tindra, så jag måste se om det blev några bra tomte- och änglabilder. :-)

5 kommentarer
 1. 662
  Sandra | söndag 19 november 2006 @ 23:56

  Längtar efter att få se fotografierna som du tog!
  Det blev säkert jättefina bilder.

  Hm, på vissa ställen i Örebro är det folk som
  satt upp adventsljusstakar och julbelysningar
  redan, tycker personligen att det är lite tidigt för det. :p


 2. 663
  Trollis | måndag 20 november 2006 @ 08:28

  Så avis på eran snö!


 3. 664
  Sara | tisdag 21 november 2006 @ 09:08

  Mysigt du fått här på sidan! Blev säkert jätte bra foton som du tog också… nyfiken på resultatet! :-) Kram


 4. 665
  Anna-Maria | tisdag 21 november 2006 @ 10:37

  Hallå!
  Vad mysigt det måste vara att ha mycket snö! Jag vill att det ska bli vinter ordentligt här också. Inte kul med advent och sånt när det bara är slaskigt.
  Kul att fota Tindra. :) Blev bilderna bra? :)
  Nej nu ska jag nog göra något vettigt på min webdesignlektion istället.. :P
  Kramar!


 5. 666
  mathilda | tisdag 21 november 2006 @ 14:44

  Jag vill se lite foton på Tindran! :)


Skriv en kommentar