Mucho härligt
torsdag 16 november 2006 @ 21:52 | Allmänt

Så jäkla skönt att komma hem efter jobbet ikväll, veta att jag har ledigt därifrån hela tre dagar nu. Och inga prov i skolan imorgon heller. Så jag njuter för fulla muggar just nu. Imorgon måste jag dock ägna mig åt pluggning, detsamma gäller under lördag och söndag. Men det känns bra ändå, hoppas jag bara håller vad jag planerat nu. ;-) Brukar som inte bli så de flesta gånger, det vet jag av vana. Satt och ringde själv för andra kvällen idag i alla fall, och fick iväg 3 sälj i alla fall. Mycket nöjd. Säljer man 4 per kväll så ligger man på 1,0 vilket man bör ligga på då man säljer. Så jag är väl på god väg hoppas jag. :-) Jobbet kanske inte är så dumt ändå, såg att jag bara jobbar två kvällar nästa vecka vilket innebär att man varvar mellan 2- och 3-dagars veckor. Skönt! :-D

En kommentar
  1. 653
    mathilda | torsdag 16 november 2006 @ 23:48

    Nämen vad bra! Du är ju helt ny och säljer 3 /kväll. Duktigt om man som ‘van’ ska sälja 4. Hejja, hejja! Skönt också att man varvar mellan 2- och 3-dagarsveckor. Det gör ju att man kanske står ut ändå? :)


Skriv en kommentar