Potträna
onsdag 23 februari 2011 @ 15:17 | Saga


Har fyndat en så gott som oanvänd pottstol för 150:-, lite billigare än närmare 400:-.

Har ni med barn i ungefär samma ålder som Saga börjat potträna? Eller om ni har äldre barn; när har ni börjat potträna och om dom hunnit bli blöjfria, när skedde det? Saga lånade sin kompis Vilmas pottstol vid två tillfällen här tidigare, och vid första tillfället kissade hon faktiskt. Och eftersom Saga tyckte det var helt okej att sitta på pottan en stund tänkte jag att vi skulle införa potta hemma också. Så nu har vi skaffa en fin pottstol. Känns ju bra att vänja Saga vid pottan redan nu, men några planer på att hon ska bli blöjfri än har vi såklart inte. Det tar sin tid det tar, ingen stress. 🙂

2 kommentarer
 1. 2143
  Sandra | torsdag 24 februari 2011 @ 08:11

  Jag känner precis som dig, att jag vill introducera pottan för Majken redan nu. Har inte köpt någon än, men när som helst nu så ska vi fixa en, hade tänkt mig precis en sådan du har på bilden där. Tror det bara är bra att de får vänja sig vid den i tid, utan stress och press att ”den måste användas”, som det kanske blir om man introducerar den för sent.

  Förresten, hur ska ni göra med förskola? Börjar Saga i höst?


 2. 2144
  Sandra | torsdag 24 februari 2011 @ 09:30

  Hon kommer att börja i höst då jag med största sannolikhet börjar plugga, men det är inte riktigt klart än. Men vi vill att hon ska börja runt slutet på augusti iaf. Nu är vi bara osäkra på dagis/dagmamma… Och en sak jag undrat över, om man vill att hon ska börja ett visst datum, ska man då sätta startdatumet två veckor innan eftersom de måste inskolas?


Skriv en kommentar