Old times
tisdag 25 januari 2011 @ 23:36 | Vardagligt

Jag tror att jag saknar gamla tider litegrann. Gick just igenom flera års bilder på min externa hårddisk. Tänk att en enda bild kan berätta så mycket. Plockade ut några favoriter och kommer lite då och då här framöver publicera i bloggen. Kanske får ni ta del av historien bakom bilden, eller så blir det bara en bild rätt upp och ner. Saknar så mycket av allt det som varit. Det är lyckliga minnen det. Lite tokiga vissa också. Jag är jättelycklig nu också, men livet är definitivt annorlunda. Även om jag aldrig skulle vilja byta bort sambolivet och vår underbara dotter så kan jag faktiskt sakna den där tiden jag hade före. Min första lägenhet. Min första bil. Tiden på gymnasiet. Alla fester. Studenten. Listan kan göras lång. Men framförallt saknar jag vännerna man hade då. Vars tog dom egentligen vägen? Visst, man har fortfarande kontakt med många vänner, men den är och kommer aldrig bli densamma. Förändringarna har skett i ertapper. Först från att gå från singel till flickvän, sedan att flytta ifrån Gällivare och slutligen att bli förälder. Och där längs vägen tappade man bort dom vänskaper man hade vårdat så ömt.


September 2007. Inflyttningsfest i min fina etta. Jag och Johanna. Kompisar sedan dagis. Vi har fortfarande kontakt idag, men umgås inte desto mer. Man försöker ses när man kan. För tillfället är Johanna i USA, går någon slags teater/skådespelarskola och därmed blev hennes barndomsdröm till verklighet. Är verkligen glad för hennes skull. :-)

En kommentar
  1. 2104
    pelin | onsdag 26 januari 2011 @ 15:10

    hihi.. kommer ihåg det där linnet.. :)


Skriv en kommentar