Fullt upp
onsdag 13 september 2006 @ 20:34 | Skola/Jobb

Jag har verkligen inte alls haft, och ej heller har jag tid över just nu, till att plocka i Bulgarien-bilderna. Men det kommer, jag lovar. Jag själv är mycket nyfiken över alla foton, har inte ens kollat igenom dom mer än i kameran. Till helgen, kanske… Vet i alla fall att det kommer bli mycket plugg, och att jag lär hänga på bilskolan.

Var förbi där idag och började göra teoriproven i pärmarna. Dom proven var mycket svårare än internet så jag insåg att jag kanske borde göra alla dom där pärmarna trots allt. Och det var inte några stycken. Tror det rör sig om kanske tio-femton stycken. Gjorde bort tre idag i alla fall. Dom två första underkänt, och den sista, tredje godkänt. Så jag lär ju återvända dit imorgon, och dagen efter det, och dagen efter det… Ja, hela veckan ut lär jag ju hänga där om inte annat. Vad gör man inte för körkortets skull ?! ;-)

Utöver det här med körkortet har ju skolan satt igång rejält. Bara idag har jag fått en hel bok att läsa ut och besvara 25 frågor på till svenskan, ett tre sidor långt inlämningsarbete att skriva till samhällskunskapen om något/några partier plus att jag har ett antal tal i kemin som jag missat i början. Dessutom har jag svårt att förstå vad vi ens påbörjat i kemin. :-(

Och på tal om partier… Hallå ?! Jag ska rösta på söndag och jag vet inte alls vad partierna står för. Det ger mig också lite ångest eller något. Kanske jag inte alls ska rösta på söndag när allt kommer omkring.

Jaja, sånt är livet. Upp och ner ibland, och för tillfället ser det ut att vara min tur att balansera på ett tunnt och svajjigt rep.

3 kommentarer
 1. 350
  Jessica | onsdag 13 september 2006 @ 22:17

  Jag har varit dålig på att höra av mig, men jag hoppas i alla fall att resan har varit bra! Ska läsa igenom lite äldre inlägg sen..

  Ja, det är inte klokt vad mycket tid körkortet tar. Går man dessutom ett “opraktiskt” (hmm..natur/teknik/sam) kan det bli riktigt körigt. Det märkte jag också av. Sen ska man hinna med “det vanliga” om dagarna också: träffa vänner, träna, sitta vid datorn.. ;)

  Känns som att det är väldigt många som inte har koll på vad partierna egentligen står för. För er 88:or är det nog värre än för oss, vi har ju redan läst kurserna där de tar upp parti-infon. Krångligt det där..

  Jag återkommer nog med nån mer kommentar i nåt gammalt inlägg ;)
  Kram


 2. 356
  Hanna | torsdag 14 september 2006 @ 18:01

  Åh, vad AVUNDSJUK jag är på dig alltså, som kämpar så på körkortet… :-) Jag önskar jag var så flitig som dig också… :-( Blir så avundsjuk på alla som tar körkort till höger och vänster, så usch… :/ Är 19 år och inte ens i närheten av att få körkort… Får väl körkort vid 50 eller nåt jag… :-P *s* Nej men, lycka till iallafall!!! :-D Är som sagt SKITAVIS på dig… :-(
  Och apropå valet, inte är det lätt inte… :-| Hade det inte varit för polotiska informationen som de har i aulan på “min skola”, så hade jag inte haft nån aning om vad jag skulle rösta… men nu är jag klokare!!! :-P *hehe* Ibland är det allt “tur” att man var tvungen att “vara kvar” på skolan efter studenten… ;-) *hehe*


 3. 357
  mathilda | torsdag 14 september 2006 @ 19:07

  Hörruduru, gå hellre dit och rösta på ingenting (blankt alltså) än att inte rösta alls ;) Men jag förstår din panik för nog sjutton är det svårt. Kan tipsa om att göra valtesterna som finns på bland annat expressens hemsida samt DNs. Kanske kan du få ett hum om vad du då tycker? Det fick i alla fall jag, även om jag i slutändan inte valde att rösta på partiet med högst procent. Hehe.


Skriv en kommentar